כאבים/מיחושים באיזור הסרעפת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/07/2013 | 13:39 | מאת: ענת

שלום ד"ר, בתקופה האחרונה אני חווה תחושה מוזרה של כאבים בלתי ברורים באיזור הסרעפת, בעיקר כשאני עושה פעילות גופנית מתונה. במצב כזה זה עשוי להגיע לכאבים חזקים ממש אבל גם במצב של מנוחה מרגישה מעין "מיחושים" באיזור (תחושות שאי אפשר להגדיר אותן ככאבים, במצב מנוחה, אבל איזושהי תחושה באיזור..) האם זה מצב שכיח ומה יכולה להיות הסיבה לכך?

מצב שכיח לרוב ללא הסבר רפואי מיוחד אם ממש יטריד אותך אפשר לבצע מספר בדיקות כמו אולטרסאונד וצילום בית חזה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית