שתייה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/06/2013 | 17:41 | מאת: בנימין

שלום ד"ר! רציתי לדעת עניין של זה: אני שותה בערך 3 ליטר מים בדרך כלל כל יום במהלך 8 שעות העבודה שלי. ויש ימים שפשוט במהלך העבודה לא בא לי בכלל שתן, ואם הוא בא, אז הוא יוצא צהוב!!! מדוע זה קורה? לא צריך להיות לבן כי שתיתי מספיק.? יש לציין שאני עובד תחת כיפת השמים שזה אומר בשמש כל היום

יש ויטמינים שצובעים השתן במיוחד ויטמיני בי אם לא נוטל תעשה בדיקת שתן ונראה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

27/06/2013 | 16:46 | מאת: בנימין

תודה על התשובה. יש לציין אני צורך כבר כחודשיים יומיומי CLA כ3 גרם בסך הכל ביום. וגם כדורי קפאין 200 מ"ג ביום 4 פעמים בשבוע. זה מהווה בעיה מבחינת הצבע של השתן?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית