תרופות לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/06/2013 | 09:42 | מאת: שלמי

שלום, האם ניתן לתת אנטיביוטיקה לילד בן 4 כי זה עושה לו טוב, (למרות שהרופא אמר שלא צריך לתת (בדיקות יצאו תקינות) על סמך דבריו של הילד שאומר שהוא לא מרגיש טוב. ומה לגבי אקמולי, אם הילד (בן 4) נראה מעוך וטוען שכואבות לו הברכיים, אבל אין לא חום (37.2) האם ניתן לתת ארמולי לשיפור ההרגשה ? תודה

אקמול - כן אנטיביוטיקה - לתת כשישי מחלה חיידקית במחלה שאינה חיידית האנטיביוטיקה לא עוזרת מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית