בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/06/2013 | 12:16 | מאת: נילי

שלום. אני בת 21 השתחררתי מצהל ובבדיקות דם שגרתיות נמצא אצלי : TRIGLYCERIDES= 222 CHLESTOROL=206 HDL=49 LDL=112.7 NON-HDL CHOLESTEROL=157 שאלתי האם התוצאות לא גבוהות מדי . אני קצת חוששת שזה תורשתי כי במשפחה היו מספר אוטמים בגלל שומנים גבוהים . האם גלולות מסוג אמילי או מליאן יכולים לגרום לתוצאות גבוהות כאלה ? מה לדעתך עלי לעשות ? תודה

כולסטרול תקין יש מעט שומנים גוהים שתוכלי להפחיתם בקלות עי פעילות גופנית ועי הפחתת סוכרים בתזונה לא לדאוג מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית