פוליו

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/06/2013 | 21:45 | מאת: שני

ד"ר שלום, היום בחדשות שמעתי שבאזור הדרום יש התפשטות של פוליו. רציתי לשאול, אני בת 25 (כבר לא ילדה אמנם) אבל השבוע היו לי כאבי בטן ושלשולים ובאופן כללי תחושה רעה. האם יכול להיות שיש קשר כלשהו? האם אני צריכה להדבק או להמנע בפגישה עם ילדים? (אני עובדת עם ילדים במקצועי) אשמח לתשובה, תודה

וירוסי בטן כה שכיחים שכרגע אין הנחייה שכל וירוס כזה ידליק מנורת נוהל פוליו לפי הוראות משרד הבריאות - אין עלייך לעושת כרגע דבר מיוחד וקרוב לודאי שאת מחסונת מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית