אודה לעזרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/06/2013 | 14:49 | מאת: חופית

שלוןם רב הנני בת 38 בריאה למעט פסוריאזיס וריפלוקס בשבת בבוקר התנפחו לי שפתיים תחתונות הלכתי למוקד הרופא שבדק טען לאלרגיה או לאנגיואדמה קלה ונתן פרדינזון וטלפאס הנפיחות ירדה עוד במוקד היום במהלך היום אני מרגישה כמו נפיחות או לא יודעת איך להסביר של לחי שמאל ממה זה יכול לנבוע אובדת עיצות אודה לעזרה

התחשוב בלחי יכולה להיות קשורה להתנפחות השפה בכל מקרה לגשת לרופא המטפל להבדק מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית