סחרחורת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/06/2013 | 12:27 | מאת: דרור

שלום מזה זמן רב אני סובל מסחרוחורת מסויימת ,אני לא מאבד שיוי משקל או חפצים מסתובבים אבל אני מרגיש ניתוק מסוים כאילו אני "לא כאן" וראש כבד , העניין הוא שאני לא יודע אם לפנות לרופא על זה לכן רציתי לשאול מה רופא משפחה עושה בתלונה כזאת. יש לציין שהיה לי גם מקרה שפתאום אבדתי חלק מהשמיעה והרופא ילדים שהייתי קטן אמר שיש לי "נוזלים" באוזניים

רופא משפחה יבדוק לחץ דם ישלח לאקו לב ויכול לשלוח גם לנוירולוג בהצלחה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית