כאב ראש ממוקד בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/06/2013 | 12:03 | מאת: יפעת

שלום רב, אני בת 30, בשבוע 31 להריון. אתמול התחיל לי באופן פתאומי כאב ראש מאוד ממוקד מאחורי אוזן שמאל, התחושה היא שנועצים מסמר באותה נקודה. הכאב נמשך מספר שניות וחוזר כל כמה דקות עד שעות, מלווה בלחץ קל בצד שמאל של הראש. אתמול הכאב היה בלתי נסבל, עכשיו מעט חלש יותר - אבל עדיין כואב מאוד. אין קשר לתנועה כלשהי של הראש. יש טעם בבדיקה, או שרק אם ימשיך? תודה!

כדאי להיבדק מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית