שוקיים שורפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/06/2013 | 11:36 | מאת: דמ

ד"ר ויינפאס צהריים טובים, במהלך השנה האחרונה בעת שאני הולך לישון אני מרגיש שהחלק הקדמי בשוקיים שורפים. לעיתים אני מרגיש גם לחץ בנעליים. מזה שלוש שנים אני מאובחן בפוליציטמיה וכולסטרול גבוה. אני לוקח שני כדורי הידראה מדי יום, כדור אספירין וכדור להורדת לחץ דם וכדור להורדת כולסטרול. האם יש קשר בין הפוליצטמיה/כולסטרול לבין השוקיים השורפות? האם ייתכן ואחד מסוגי הכדורים שאני לוקח גורם לתופעה? האם עלי לפנות לנוירולוג לטיפול בבעיית השוקיים ובמקביל לפנות שוב להמטולוגית המטפלת בי? אודה לתשובתך יום נעים

התשובה היא כן לכל השאלה שהעלת הייתי מנסה מוצר טבעי ולא מזיק בשם נוירוגרד או נוירובטיק שמרגיע את התגובה העצבית שגורמת לשריפה + ביקורת נוירולוג מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית