בעיה כבר תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/06/2013 | 23:04 | מאת: עינת

כבר כמה זמן שהתופעה מופיעה ומחמירה עם הזמן- כל פעם שאני קמה ממיטה או מכיסא אני רואה עיגולים שחורים לפעמים עד כדי כך שאני לא רואה כלום פרט לשחור לכמה שניות וזה מתלווה בסחרחורות, אחרי שהעיגולים השחורים נעלמים ניהיה לי לחץ פנימי ממש חזק בראש באזור העיניים-אוזניים וזה נורא כואב.. רציתי לדעת מה זו התופעה הזו וממה היא נובעת? תודה

יכולה להיות קשורה לאורטוססטיזם שזה ירידת לחץ דם בעמידה להבדק אצל רופא בהצלחה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית