כפות ידיים ורגליים "נרדמות"

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/05/2013 | 18:33 | מאת: יוגב

אהלן, לפני קצת יותר מחודש התחילה לי בעיה, הכפות רגליים וכפות הידיים שלי "נרדמות" כל הזמן. זה התחיל מכמה פעמים ביום ועכשיו זה כל 10 דקות. הלכתי לרופא משפחה שנחשב טוב והוא לא ידע מה זה.. מה אפשר לעשות?

לבדוק נתרן אשלגן קלציום מגנזיום ויטמין בי 12 תפקודי בלוטת תריס וכן לבצע EMG שזה כבר נויוגולוג יתן לך מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

27/05/2013 | 17:02 | מאת: יוגב

עשיתי בדיקת דם ויצא שהכל תקין. אצל איזה רופא עושים בדיקת תפקודי בלוטת תריס? ומה זה EMG? תודה רבה על התשובה המהירה :)

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית