חום עולה ויורד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/05/2013 | 11:54 | מאת: YASMIN

דוקטור שלום רב! בעלי בן 42 בדרך כלל בריא, רק לוקח כדורים נגד לחץ דם. לפני כשבוע וחצי פתאום בערב הרגיש קצת חולשה וראש כבד, מדד חום היה 38.5 . היה רופא אצלנו, לא ראה כלום, גרון בסדר, אין שיעול, לא מצונן..... מסמטומים, זה רק חום וקצת ראש כבד. למחרת בבוקר חום ירד ובמהלך היום שוב עלה ל 38.3. כעבור 3 ימים כבר לא היה חום. 3 ימים היה הכול בסדר ושלשום שוב הרגיש קצת חולשה בערב מדד חום בערב-38.00, בבוקר קם אין חום. אתמול בערב היה חום 37.5, בבוקר אין חום. ושוב, אין לו לא נוזלת, גרון בסדר, אין שיעול, הכול רגיל.בזמן אחרון לא היה בשום טיול. מה זה יכול להיות ומה לנו לעשות? לפני כ 4 ימים הוא היה אצל רופא משפחה שלו והוא אמר שבינתיים הוא לא יכול לאפיין מה זה. אני מודאגת כי יש לנו תינוקת בבית, האם יש סיבה לדאגה? חשוב לציין שבחודש אחורון בעלי בלי מצב רוח כי פתרו אותו מעבודה. האם מצב רוח מפשפיעה על חום? תודה רבה. יסמין

אפשר לעשות ספירת דם שקיעת דם אנזימי כבד וצילום חזה זה יכול לקדם אבחנה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית