מחלה ממושכת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/05/2013 | 11:29 | מאת: לימור

שלום אני חולה כבר כמעט שבועיים עם שיאול ונזלת. יש שיפור קל אבל עדיין יש לי ליכה ונזלת צהובה (צהוב שאני לא מכירה). היית אצל רופא המשפחה שלי בשבוע שעבר אמר שהוא לא חושב שזה מצריך אנטיביוטיקה (אני גם בדרך כלל מעדיפה שלא לקחת) ונתן לי ראולין/לי קר שגם ככה לקחתי וספריי לאף לשלימוש לטווח ארוך. מה שבעצם מדאיג אותי זה שעדיין הנזלת שלי צהובה ודביקה משהו שאני לא מכירה. האם כדי לפנות שוב לרופא המשפחה או אולי לאף אוזן גרון? אשמח לתשובה בהקדם תודה, לימור

לנסות טיפול בנוסידקס ובפלקסונייז אפשר לחזור לרופא המשפחה להערכה חזורת מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית