בריחת נתרן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/05/2013 | 14:10 | מאת: hagaior

שלום, אבא שלי אושפז לפני יומים בפנימית בתה"ש עם ירידת נתרן. הבדיקה הראתה נתרן 122. הטיפול שמציעים הוא צמצום דרסטי בשתיה. בדיקה מ- 21/5/13 מראה שהנתרן הוא 125 ברקע אבא חולה ב- CLL האם הטיפול שמציעים הוא הגיוני? כעת אומרים שאין מה לעשות איתו עוד בבית חולים והמשך הטיפול בבית. אודה על תשובה מהירה

אפשר להסויף לו כדויר מלח של NACL מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית