לחץ דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/05/2013 | 11:04 | מאת: יעקב

. שלום בזמן האחרון אני מודד לחץ דם מידי פעם וראיתי כי בניגוד לעבר הוא מתחיל גבוה ואחכ יורד. היום למשל במדידה הראשונה היה 150/100 כאשר מידי כ-2-3 דקות ביצעתי מדידות נוספות (כ-5 סהכ) כאשר האחרונה היתה 132/88. האם אני צריך להתחשב בכל הקריאות או רק בנמוכה ביותר האחרונה ?? האם אין בעיה במדידת לחץ דם בישיבה כאשר הרגליים מורמות ? האם הנל לא משבש את המדידה ? תודה

הכי מדוייק ומייצג זה ממוצע בין מדידה שניה ושלישית רגליים על הריצפה , זה כן משפיע מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית