פענוח כאב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/05/2013 | 08:13 | מאת: יעקב

. בוקר טוב מאתמול בצהריים יש לי כאב שהייתי רוצה לדעת ממה הוא יכול להגרם. מדובר במין עקיצה/צביטה באזור האחורי של מותן ימין (אם שמים ידיים על המותן המיקום הוא במקום בו האגודל נוגעת) הכאב מופיע בתדירות משתנה בין מספר פעמים בדקה עד תדירות של פעם בכמה דקות ארוך יותר. ממה יכול לנבוע כאב כזה ? תודה

יכול להיות גם כאב שרירי פשוט מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית