אז איך אתה מסביר את זה -.....?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

13/05/2013 | 15:26 | מאת: קורין

איך אתה מסביר שיש הרבה אנשים שצורכים חלב ומוצריו כל חייהם והם מתים משיבה טובה? והם לא חולים?

13/05/2013 | 15:38 | מאת: רון

כמו שאני מסביר את זה שיש מעשנים כבדים שמתים בשיבה טוב, בדיוק אותו דבר. אני צימצמתי כמעט לחלוטין את צריכת החלב והילדים שלי כמעט לא צורכים מוצרי חלב בכלל. אני אוהב מאוד מוצרי חלב ובגלל זה אני ממשיך לצרוך קצת, אבל אני גם מעשן 2-3 סיגריות ליום, זה מבחינתי אותו דבר.

13/05/2013 | 15:42 | מאת: קורין

13/05/2013 | 16:06 | מאת: מיכל

שיש מיליוני אנשים בעולם שמעשנים סיגריות ומתים בשיבה טובה? אולי גם סיגריות זה בריא...?

13/05/2013 | 18:46 | מאת: שיר

רוב האנשים מתים אחריי תקופות ממושכות של מחלות. כמו כן אנשים בגיל צעיר חיים על תרופות וסובלים ממחלות שונות.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית