כאבים עזים בכתף וביד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/05/2013 | 05:14 | מאת: נטע

שלום ד"ר לפני כשבוע התחילה אצלי ככל הנראה דלקת בגיד שמתבטאת בכאבים בכתף שמקרינים לאורך היד. הרופא רשם לי כדור בשם איבופרן. לקחתי אותו יומיים והכאבים עברו למשך כמה ימים אבל עכשיו שוב, החל מאתמול בבוקר הכאבים חזרו והפעם בעוצמה הרבה יותר חזקה מאשר קודם וגם הכדורים לא עוזרים בכלל. ניסיתי אפילו למרוח וולטרן (דבר שבדר"כ משתדלת להמנע ממנו אבל הכאבים באמת בלתי נסבלים) וגם לא עזר ממש. שוב קמתי היום עם כאבים חזקים. יש לי תור לאורטופד רק ליום שני. האם יש משהו שניתן בכל זאת לעשות עד אז כדי להקל?

יכול לנסות כדור AECOXIA דרך רופא המשפחה וכן כדורי כורכום מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית