בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/05/2013 | 13:43 | מאת: אבי

שלום, לפני מספר ימים ערכתי בדיקות שגרתיות. לפי התוצאות שמופיעות באתר, הכל בנורמה חוץ מויטמין די (19, כשהמינימום הוא 20). בנוסף, רמת ה-B12 נמוכה (פחות מ-300) והחומצה הפולית גם היא נושקת למינימום (8). האם רצוי שאתחיל ליטול כמוסות של הויטמינים הללו, ואם כן, האם אני יכול לעשות זאת על דעת עצמי, ללא מרשם רופא?

אפשרי, יכול יכול גם לא מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית