חיסון חצבת לנוסעים לאנגליה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/05/2013 | 18:04 | מאת: נטלי

שלום רב, אני נוסעת למרכז אמריקה והתחסנתי נגד כל מה שצריך. בטיסה אני עוצרת ליום אחד בלונדון בשביל הקונקשיין בין הטיסות. במשרד הבריאות פירסמו כי מחלת החצבת התרפצה באנגליה וכי יש להתחסן (מבוגרים) 2 מנות בהפרש של 4 שבועות. אני טסה עוד 4 שבועות בדיוק. האם יש צורך להתחסן?

לפנות למרפאת מטייליםבשיבא/איכילוב/למטייל/משרד הבריאות ולהתעייץ שם עם מומחים לזיהומולגיה בהצלחה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית