יש לי בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/05/2013 | 12:39 | מאת: יעל

שנים כבר שאני מתעוררת בלילה והולכת לאכול אין לי שליטה על זה אני לא יכולה להתעורר זה מתוך שינה אוכלת כול מה שבה ליד וחוזרת לישון מתופלת אצל דיאטנית והיא אמרה שזו בעיה ידועה ויש כדור שמטפל בבעיה זו מה צריך לעשות ? איך קוראים לכדור

קודם כל אם היא זורקת פצצה שיש כדור שמטפל בזה - שתועיל לנכון גם להגיד את שמו אין לדעתי כדור ספציפי לזה אלא כדורים שבאופן עקיף יכולים לסייע אפשר להיוועץ גם בספיכיאטר מכיר צמחי מרפא שיכולים לסייע בעניין מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית