רטיבות בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

05/05/2013 | 22:08 | מאת: לילך

שלום ד"ר שאני מסתובבת בחוץ בחום וקצת ממהרת אני מתחילה להזיע בבית השחי חשוב לי לציין שכבר הרבה פעמים החלפתי תכשירים החל מהחלבלין השחור ולא עזר אחרי חלב לבין הוורד לנשים ולא עזר לאחר מכן דאודורנט ספריי ונהיה לי גירוי והפסקתי ולאחר מכן עברתי לסטיק יש ריח טוב אבל שאני מזיעה יש קצת ריח לא נעים מה הסיבה?ומה הפתרון תודה

סיבה לא קשורה ככל הנראה למחלה אלא לשינויים בין אנשים יכולה להתייעץ עם נוירולוג בעניין ולשקול זריקות מקומיות מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית