מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/05/2013 | 19:51 | מאת: דריה

שלום רב , כבר במשך שנתיים וחצי אחרי שאמי עברה תאונה דרכים ,אנחנו פונים לרופאים רבים שרק מנפנפים ולא מוצאים כלום . אני לא מבינה מה השיטת טיפול הזו, לשלוח רק לבדיקות שלא רואים כלום , אמא שלי בקושי רואה באחת מהעינין , הרגשה כאילו יש קוץ בעין ורואה נורא מטושטש כמו מתחת למים בנוסף צד אחד של הפנים היא לא מרגישה לסירוגין כולל הגרון והזרת ביד וברגל באותו הצד ,בנוסף זה מגיע עם מיגרנות חזקות קושי הירדמות ומצב רוח דיכאוני וירוד. אנחנו מגיעים לרופאים שלא מוצאים כלום , אתמול שהיתי אצל רופא נוראי רופא נירולוגיה שלא מצא כלום והתחיל לצחוק כאילו היא עושה את עצמה , זלזול של רופאים , אני צריכה רק לשבת ולחכות שאמא שלי תהיה עיוורת ? או שיתחילו החמרות אצלה .. זה פשוט נוראי , פעם אחת שלחו אותה לטיפולי פיזיאותרפיה אבל אחרי טיפול אחד שלהם אמא שלי מרוב כאבי גוך לא הצליחה לקום במשך שבועים ויותר לא הלכנו . דוקטור אני מיואשת אמא שלי כל הזמן בוכה ואני לא יודעת כיצד אני יכולה לעזור לה..אולי בעין יש איזה עצבים קטים שלא רואים אותם וזה קשור לזה ולכן הרופאים לא רואים כלום..חבל שרק דורשים תשלום עבור כל רופא אבל עזרה אנחנו לא מקבלות , מאוד מיואשת אני אשמח תוכלו לייעץ לי.. מכיון שאני כבר עבודה בתוך כל עולם הרפואה הזה..

מתוכן פנייתך נראה שצריך להעמיק הבירור בתחום רפואת העיניים, אפשר לנסות לראות נוירואופטלמולוג מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית