המצאות דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/04/2013 | 19:52 | מאת: א

בדיקת שתן באמצעות סתיק - הריבוע התחתון השתנה מצבע ורוד בהיר לצבע סגלגל. האם אפשר לבדוק לפי הקופסא של הסטיקים מה זה אומר לגבי המצאות לויקוציטים??? תודה!

שלום א תוכלי לבדוק שם ככל שזה ככה זה אומר שיש כדוריות דם לבנות בכמות גבוהה יותר ואם יש אכן חשש אז לעשות ביום א בדיקת שתן לכללית ולרבית בקופת חולים שבת שלום מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית