תוצאות מדאיגות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/04/2013 | 15:42 | מאת: לירון

בדיקות שערכתי פעם שניה ערך של ESR 1 hour פעם ראשונה לפני שבועיים יצא 64 והיום שוב 74 מה זה אומר ? סוכר יצא 105 CRP 1.4 לחץ דם לאחרונה גבוה נמדד 144/90 הכי מדאיג זה ESR 1 hour שיוצא כל כך גבוה תחושה כללית של עייפות

זה אומר שעל הרופא שלך להרחיב כעת הבירור לחפש מה הסיבה לכך הסיבות יכולות להיות מגוונות מאוד מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית