דלקת ריאות?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/04/2013 | 09:25 | מאת: doritna

שלום, אחרי 5 ימים עם חום גבוה 39-40 אובחן אצל בעלי (בן 60 ) תהליך דלקתי בריאה באונה תחתונה משמאל (אספקט אחורי). פרט לכך ריאות ולב בגדר נורמה. הוא לא משתעל ואין לו נזלת. רק חום. הוא קיבל זינט 500 מ"ג ןרוקסו 150מ"ג. .שניהם פעמיים ביום. כמובן גם תרופות להורדת חום. הוא החל לקחת את האנטיביוטיקה אמתול בבוקר. כרגע אין שיפור במעלות החום. מתי צפוי להתחיל השיפור? האם התרופות שהוא מקבל הן התרופות המתאימות? תודה מראש דורית

24/04/2013 | 21:19 | מאת: doritna

בהמשך לשאלתי הקודמת: האם בשלב זה של חמישה ימים עם אנטיביוטיקה, בעלי עלול להדביק את בני המשפחה?

הטיפול הוא טיפול מאוד מקובל ונכון אבל כל מקרה לגופו והחום כבר היה כן צריך לרדת ולכן אם לא ירד לחזור לרופא להתאמת טיפול אחר אולי אפילו אנטיביוטיקה לוריד לכמה ימים או זריקת צפטריאקסון עקרונית אמור כבר לא להיות מדביק מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית