דופק מואץ

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/08/2011 | 11:15 | מאת: סוזאן

שלום חודש לאחר ניתוח פלסטי בשד מאז יש לי דופק מואץ בלי שום סיבה לא חרדה לא לחץ ולא מתח עברתי את כל הבדיקות אקו הולטר אקג והכל תקין הדבר מאוד מציק ולא יודעת מה עוד לעשות ולמי לפנות יש לציין שעם קבלת המחזור החודשי המצב השתפר גילי הוא 30 ובארבעת החודשים האחרונים נטלתי גלולות

הייתי בודק גם : תפקוד בלוטת תריס- פעילות יתר , נוכחות כאבים - יכולים להעלות דופק, חום, ספירת דם - אנמיה, וחרדה כל אחד מהם יכול להיות הסיבה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית