בדיקות דם+ מצב גופני

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/04/2013 | 19:13 | מאת: מיכל

אישה בת 56 משקל 92 גובה 1.59 סובלת מכאבי גוף , בעיקר רגלים, צוואר גב תחתון. עיפה מאוד רוב הזמן. קשה לי לעלות במדרגות .למרות הכל עובדת ומתפקדת . זוללת ללא הכרה בשעות הלילה, בעיקר. הזלילה מתחילה משעות אחר הצהרים. הולכת לישון אחת שתיים בלילה ואין לילה שלא אiכלת יכולה לסיים חביסת שוקולד, עוגה... בצעתי בדיקות דם. הייתי שמחה אם הייתם מסבירים לי את המשמעות א. C-REACTIVE PROTEIN התוצאה 0.9 ב. CA 3-15התוצאה 17.51בצעתי בדיקה זו משום שבקיץ במקרה אובחנתי דרך העין והתבקשתי לבדיקה זו . ממוגרפיה ואוולטרסואנד תקינים. ג. כולסטרול 276 סוכר 107 אשמח לתגובתכם הערה: נטלתי סימלטה [בהמלצת רופאת המשפחה] בשל כאבי הגוף וכנגד חרדות ודיכאון , שהייתי שרוייה [על גבול הדיכאון]. החלטתי להפסיק את הסימבלטה 60 מג כי הם כבר לא עוזרים לכאבי הגוף כפי שעזרו בהתחלה. . קיבלתי אישור מרופאת המשפחה כל יום קמה עם ההחלטה להתחיל בדיאטה. ובסביבות 17 אחר הצהרים הכל נמוג תודה מראש על תגובתכם

CRP אין משהו מיוחד לומר עליו לסמן סרטן אין שום משמעות כשאין סרטן עם כל הכבוד לאידידיולוג אין סוכרת וצריך לדעת כמה ה LDL שלך אם כי לפי הכולסטרול הכללי סביר שהוא גם יהיה תקין מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית