טיפול בכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/04/2013 | 12:13 | מאת: דודי

שלום וברכה, לאיזה רופא מומחה ניתן לפנות לטיפול בכולסטרול גבוה שאינו מתאזן עם דיאטה מוקפדת מאוד (כבר שנתיים) וכושר גופני גבוה? מדובר בבחור בן 29, עם ערכים של 15% שומן, 1.70 מ', 74 ק"ג עם כולסטרול 260, טריגליצרידים 123, HDL 43, NON-HDL 217', LDL 192 ונטייה משפחתית מכל הכיוונים לכולסטרול ול"ד גבוה. עקב הבעיתיות המשפחתית אני מחפשת רופא מומחה לתחום ולא סתם בפניה שגרתית לרופאת המשפחה. אודה על תשובתכם.

רופא מומחחה לליפידים שזו התשובה לשאלתך נותן בדיקו אותם תרופות שנותן רופא משפחה ובמקרה הזה כל רופא משפחה סביר יכול לאזן הכולסטרול בברכה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית