הצטננות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

15/04/2013 | 16:52 | מאת: עידן

אהלן דוקטור שבוע שעבר ביום שלישי רופאת המשפחה איבחנה אצלי כי הצטננתי ונתנה לי כדורים , נגד כאב גרון , נגד צינון וגודש באף (סינופד) , ונגד כאב אוזניים.. יש לציין כי כל התסמינים עברו למעט הצינון יש לי עדיין אף סתום עם נזלת וכאב ראש די חמור שמפריע לי לישון בלילה בשבוע האחרון האם יש חשש לדאגה שכאב הראש לא עובר ? האם כאב הראש נובע מהצטננות והנזלת ? אני אסיר עצות כבר

כן, הגודש הזה גורם לכאב ראש ממליץ להרתיח מים לשים בפנים שמן אקליפטוס ולקרב הראש למים וזה עוזר לפתוח הגודש בסיוסים רפואה שלמה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית