עייפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

15/04/2013 | 16:50 | מאת: אוריאן

שלום דוטקטור לא השבת לי על התשובה ורציתי לשאול מה דעתך אמרת שהגבתה לי בפורום השני ולא ראיתי תשובה אשמח עם תענה לי פה אני חייל בן 19 בשירות צבאי כעת אני בגימלים בעקבות ניתוח סינוס פילנודי. לפני גיוסי לצבא הרגשתי עייפות רבה במשך חודשיים 3 פניתי לרופא המשפחה אשר הפנה אותי לבדיקות דם רבות הכל היה תקין מלבד רמת ה TSH שהייתה טיפה מעל הנורמה כאשר ה FT4 והנוגדנים היו תקינים לגמרי הרופא אינו המליץ על טיפול רפואי באלטרוקסין אלא לעשות הרבה פעילות גופנית וכדומה. כאשר התגייסתי כבר לצבא העייפות פחתה ולא הרגשתי עייף כלל. כיום כאשר א ני בגימלים העייפות חזרה במידה רבה אני כל היום מול המחשב ועייף במהלך שעות היום כאשר אני יושן 10 שעות בממוצע ביום. נבדק רמת ה TSH והכל נמצא תקין בבדיקות דם מה עליי לעשות דוקטור ?

לבדוק עוד פרמטרים כמו ספירת דם אנזימי כבד ברזל ולחפש מקור לבעיה כמובן גם לבחון מצב רוח הרגלי שינה הרגלי תזונה וכיוצא בזה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית