כאב באזור החזה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

14/04/2013 | 18:25 | מאת: mir

בוקר טוב.בת 46, עם סוג של של פעימה מוקדמת לאורך 24 שנים ללא טיפול, כיוון שלא רואים זאת בבדיקות ..זה מפריע אך למדתי לחיות עם זה. כבר כמה שנים מדי פעם מופיע אצלי מן כאב כשה מאוד רגעי בחזה. אני מרגישה כאילו מושך לי ,באמצע זה מתחיל מצד ימין כאילו מתוך השד ומקרין שניה לאמצע החזה..זה רגע קצר של כאב וזה עובר. בעבר אמרו לי שזה יכול להיות הורמונאלי או סוג של דלקת מקומית שכאשר יש שינוי זה מקרין.אתמול בערב זה קרה שוב. פתאום ללא התראה התחיל לי כמה פעמים כל 10 דקות וזה הקפיץ אותי כל פעם. מאוד מאוד נלחצתי ישר הדופק קפץ ל 120... ובקשתי לאור זאת מבעלי ללות אותי לטרם סוג של מיון. בבדיקה לחץ דם הכל היה תקין כנ"ל לגבי הא.ק.ג קצת טקיקרדיה אך זה מהלחץ שבו ההיתי.שחחרו כמובן הכל היה בסדר זה עבר כאילו לא היה. הרופא שטיפל אמר שזה יכול להיות מ 1000 סיבות וכאב מסוג זה אינו מהלב אך המךיץ לי לעשות בירור. אבא שלי נפטר משבץ בלב בגיל 46 ( בגילי עכשיו). השאלה היא האם כאב כז יתכן בכל זאת מפעימה שחסרה \ או אחר אך קרדיולוגי? תודה

לכאורה כל האפשרויות פתוחות שריר, דלקת , סטרס נפשי, קדיולוגי עד שלא נברר לא נדע בודאות מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית