הזעה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/08/2011 | 09:39 | מאת: אורית

שלום רב מזה כשנתיים אני נוטה לסבול מהזעה היסטרית בעיקר באיזור הראש והפנים. תמיד היתה לי נטיה להזיע אבל לא עד כדי כך. משקלי ממוצע. אין לי סכרת ()בדקתי את זה באופן יסודי היות ולאבי ז"ל היתה) ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה לכך. אציין שבדיקות הדם התקופתיות שלי תקינות. אין שום סיבה נראית לעין להצדיק תופעה זו (אני כמובן לא מתייחסת לחום הרגיל במקומותנו) וזה לרוב קורה פתאם. תודה מראש אורית

הי אורית לא בטוח שתמצא לזה אבחנה רפואית כמו לרוב מקרי ההזעת יתר מהסוג שתיארת אולי כדאי להתייעץ עם רופא עור/פלסיטקאי כדי לנסות טיפולים בעניין ( בוטוקס ? )

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית