הפסקת ציפרלקס אחרי שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

13/04/2013 | 21:04 | מאת: אילן

שלום ד"ר, לקחתי שבוע ציפרלקס במינון 5 מ"ג. אני יודע שהכדור עובד רק אחרי כשלושה שבועות לפחות וכד', אך עקב נסיבות חיים עליי להפסיק cold turkey ממחר בבוקר. האם הדבר בטוח? האם עשויות להיות תופעות לוואי של הפסקת השימוש אחרי שבוע במינון כה נמוך? כמה זמן עד שהכדור יוצא לחלוטין מהמערכת והסרטונין חוזר לרמה הקודמת, של טרם הטיפול? תודה.

אין שום בעיה הפסק ותמשיך הכל כרגיל מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית