עייפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/04/2013 | 20:35 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור אני חייל בן 19 בשירות צבאי כעת אני בגימלים בעקבות ניתוח סינוס פילנודי. לפני גיוסי לצבא הרגשתי עייפות רבה במשך חודשיים 3 פניתי לרופא המשפחה אשר הפנה אותי לבדיקות דם רבות הכל היה תקין מלבד רמת ה TSH שהייתה טיפה מעל הנורמה כאשר ה FT4 והנוגדנים היו תקינים לגמרי הרופא אינו המליץ על טיפול רפואי באלטרוקסין אלא לעשות הרבה פעילות גופנית וכדומה. כאשר התגייסתי כבר לצבא העייפות פחתה ולא הרגשתי עייף כלל. כיום כאשר א ני בגימלים העייפות חזרה במידה רבה אני כל היום מול המחשב ועייף במהלך שעות היום כאשר אני יושן 10 שעות בממוצע ביום. נבדק רמת ה TSH והכל נמצא תקין בבדיקות דם מה עליי לעשות דוקטור ?

עניתי לך בפורום השני

12/04/2013 | 12:20 | מאת: אוריאן

איזה פורום?

12/04/2013 | 14:27 | מאת: אוריאן

דיברתה איתי בפייסבוק וההודעה שם נמחקה אז ארצה לשמוע מה דעתך בנושא הטיפול

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית