מחנק בגרון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/04/2013 | 20:25 | מאת: דוראל

שלום דוקטור. מזה כחודש מרגיש באיזור הגרוגורת בגרון ועד מטה כשלושה ס"מ לחץ פנימי חונק. בד"כ בריא. הוסרו לפנח כשנה 2 ציסטות משוק רגל ימין ללא ממהירות בבדיקה ביופפסית. הרופא מכוון לטיפול בחיידק הליקובקטר שנמצא בבדיקת נשיפה שביצעתי ואני מקבל טיפול משולש כבר עשרה ימים והלחץ בגרון רק מתגבר. כדי לשלול לחץ הנובע מחרדה לקחתי כדור ואבן 3 פעמים ביום למשך 3 ימים. אין שינוי. בדיקה הבאה שהוצע לי לבצע הינה גסטרוסקופיה לעוד חודשיים. אני חרד מכך שהחנק רק מתגבר והזמן שעובר יגרום לנזק בלתי הפיך אודה להמלצתך,

כדי להוריד חרדה תעשה בינתיים גם צילום חזה וסונר צווארי ובלוטת תריס מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית