שאלה לגבי הרדמות ידיים בשנת הלילה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/04/2013 | 16:14 | מאת: שירה

שלום רב, קרה לי מספר פעמים שהתעוררתי בלילה בבעתה בתחושה שהיד שלי רדומה לגמרי (אין לי תחושה ביד), וכף היד שמוטה. לאחר מספר דקות של עקצוצים, התחושה חזרה לכף היד. האם תופעה זו יכולה להעיד על בעיה רפואית כלשהי?

לפעמים זו חסימה בזרימת הדם בשל תנוחה של לחץ על היד לפעמים זו תסמונת התעלה הקרפלית ואז זה רק בכף היד עצמה הראשונה לא דורשת בירור השניה כן מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית