שאלה לגבי בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/04/2013 | 22:54 | מאת: LD

שלום, רציתי לברר למה תוצאות של בדיקות דם של כולסטרול וטריגלצרידים מופיעות בכחול למרות שהערכים גבוהים? האם זה אומר שזה תקין? מצ"ב התוצאות: Cholesterol | mg/dL | * 241 | להצגת גרף שינויים לבדיקה להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה Triglycerides | mg/dl | * 245 | להצגת גרף שינויים לבדיקה להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה HDL-Cholesterol | mg/dl | * 39 | להצגת גרף שינויים לבדיקה להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה Non-HDL Cholesterol | mg/dl | * 202 | להצגת הערות הבדיקה הצגת תוצאות לפי בדיקה LDL-Cholesterol המון תודות LD

כולסטרול כללי וטריגליצרידים מעט גבוהים אפשר להורידם בשינויי תזונה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית