כאבים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/04/2013 | 23:27 | מאת: עדי

שלום רב, לפני כחודשיים ביקרתי אצל ניורולוג בעקבות כאבי ראש רבים. הוא הפנה אותי גם לבדיקות דם בהם התגלו מדדי דלקת מעט גבוהים בבדיקות דם האחרונות: esr 34 crp0.9 (היו גם מעט יותר ופחות) רופא המשפחה הפנה אותי לגסטרו שהמליץ על קולונוסקופיה לבירור מלא. יש לי מעט כאבי בטן מדי פעם אך אני יותר סובלת מכאבי ראש בעיקר באזור הרכות ולאחרונה גם מלחצים בחזה(עשיתי אקג והוא תקין) האם יתכן קשר בין הדברים?

מה שיכול לקשר בין הדברים זה סטרס הייתי מנסה מגנזיום קבוע מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית