דלקת ראות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/04/2013 | 10:19 | מאת: ממ

שלום, אני שבוע ויומיים לאחר דלקת ראות ועדין יש לי כאבים בצד ימין אמנם לא מדי חזקים אבל קיימים ובלי קשר למאמץ, וגם כשאני נושמת עמוק כואב לי באותו צד ובשעול חזק כואב לי בגב. האם זה אומר שהדלקת עדין פעילה?! או שזה כאבים שאמורים לעבור אם הזמן וא"כ תוך כמה זמן? אודה על תשובתך המהירה יום טוב וקיץ בריא

יכול להיות כאב שרירי בשל מאמץ השיעול לנסות כדור בשם מוסקול מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית