ברזל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/03/2013 | 10:36 | מאת: ענת

לפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם שבה נמצא שהברזל והפריטין היו נמוכים מעט ומאז אני לוקחת תוסף. (אני טבעונית). השאלה שלי היא מתי מומלץ לבדוק שוב את רמות הברזל? האם מומלץ לעשות הפסקה לזמן מה עם התוסף לפני הבדיקה הבאה?

לבדוק כעבור כ 3 חודשים להפסיק 3 ימים לפני הבדיקה פריטין ממילא לא יהיה מושפעמאם תפסיקי או לא לפני הבדיקה כי הוא משקף מאגרים מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

29/03/2013 | 11:58 | מאת: ענת

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית