שאלה לדר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

28/03/2013 | 15:01 | מאת: אילנית

שלום לך דר , שאלה לי,בילינו בפארק לפני יומיים היה חם יותר מאשר היה שמש,ביתי בת ה21 , חזרה עם כאבי ראש ותשישות , הקפידה לשתות הרבה מים שתן שלה היה שקוף ללא חום וללא הקאות, כך שהתייבשות לא נראית על הפרק, היום עדיין עם כאבי ראש הולכים ובאים וחולשה ייתכן שזוהי מכת חום/שמש? ואם עברו כבר יומיים מאז האם זה יכול להיות כבר מסוכן?(חום גוף תקין) כי הבנתי שמכת חום חזקה משפיעה ישר על הגוף , מה המלצותייך? האם מנוחה ושתיה תעזור? יש צורך לפנות לרופא?

עוד יומיים של מנוחה ושתייה רק אם לא יעבור לגשת להבדק מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית