פצע מגדר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/03/2013 | 10:33 | מאת: פאול

לפני יומיים נפלתי עם הרגל על גדר וזה גרם לפצע פתוח.בביקור רופא תפרו את הפצע ואתמול בקופת חולים נתנו לי זריקת טטנוס וcerovit forte 500..עדיין יש לי כאב מהאזור במיוחד אחרי שאני קם מהמיטה וישיבה.זה בסדר?הבנתי מחבר שלקח את הכדורים שהם גורמים להזיות כי הם מאוד חזקים ואני מפחד לקחת אותם..אשמח אם תוכלו לענות

מדובר באנטיביוטיקה סטנדרטית לזיהומי עור אולי היו לו הזיות מזה שהיה לו חום ללא קשר לטיפול מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית