Cmv

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/03/2013 | 12:20 | מאת: אני

הי תחילת הריון מה אומרות התוצאות הבאות בבקשה?cmv igg 8 רשום גבולי וcmv igm שלילי?זה בטוח אומר שנדבקתי בזה בעבר הרחוק ןאיו סיכוי שזה לפני זמן קצר חלילה?אם כן למה גבולי?זה יורד עם השנים?תודה

זה אומר שכרגע אינך חולה בוירוס והיית בעבר הקרחוק או הקרוב אולי בדיקה נוספת והשוואה בינהם יוכלו לעזור לשער המרחק ליעוץ עם גניקולוג שלך/זיהומולוג בהצלחה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית