תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/03/2013 | 20:15 | מאת: ליבי

שלום רב, בני בן 2.10 עשה הבוקר בדיקות דם עקב כך שבלוטת הלימפה שלו בצד ימין במעלה הגרון נפוחה מזה יומיים ללא חום, רק הערב החום התחיל וגם לא גבוה כלל. קיבלתי את תוצאות הבדיקה אך לא במלואן ואני נורא חוששת והייתי רוצה לקבל את חוות דעתך מאחר ואין כרגע אף אחד שעימו אוכל להתייעץ. מודה מראש! אלו הן התוצאות החריגות: WBC-Leucocytes התוצאה 19.4 Neutrophils % התוצאה 64.8 Neutrophils # התוצאה 12.59 Monocytes # התוצאה 1.7 Lymphocytes % התוצאה 25.1 בדיקה נוספת שלא ידוע לי אם היא תקינה או לא היא בדיקת CRP שהתוצאה הינה: 0.5 mg/dl :קטן מ אשמח לחוות דעת.. ערב טוב ותודה.

להמשיך בירור רפואי מול הרופא יכול להתאים לזיהום חיידקי אולי בבלוטה עצמה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית