טחול מוגדל - לאן רופאת המשפחה תשלח אותי?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/03/2013 | 12:57 | מאת: עידן

שלום רב, אני בן 26.5, וביצעתי לפני כמה ימים בדיקת אולטרסאונד בטן. הממצא העיקרי שגילו לי הוא טחול מוגדל במידה קלה. קבעתי תור לרופאת משפחה כדי לעבור על תוצאות הבדיקה בכלל וגם על זה בפרט. העניין הוא שהתור נקבע לי ליום ראשון, והיות ואני מאוד לחוץ מכל הסיפור ולא רוצה שהכל יידחה לאחר החגים כי זה יהרוס לי את החג, הייתי מעוניין לדעת לאן הרופאת משפחה מפנה הלאה במצבים כאלו כדי שאוכל לנסות היום לקבוע תור לרופא שאליו היא תפנה אותי ושיהיה סיכוי שאוכל לראות אותו כבר ביום ראשון לאחר שאבקר אצל הרופאת משפחה. תודה מראש, עידן.

לא נשמע בהול לבדיקות דם במיוחד היא תשלח אותך מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

21/03/2013 | 20:55 | מאת: עידן

ויצא תקין הכל... אולי איזה משהו ספציפי שלא בדקו היא תרצה שאעשה? ולמה לדעתך זה לא בהול? אני מאוד לחוץ.. קראתי שזה מגיע למצב של כריתת הטחול, ושזה גם יכול להיות סרטן ודברים כאלה... לא? אשמח לשמוע את דעתך! תודה!

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית