מחלה חוזרת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/03/2013 | 20:47 | מאת: ענבל

שלום, אני מתחילה היום להרגיש את הגרון ויש נקודות לבנות עם השקדים זוהי כבר הפעם הרביעית שאני נהיית חולה מאז דצמבר..! הפסקתי לעשן, אני אוכלת מסודר, ואוכלת הרבה תפוזים ושום חי בטחינה ושותה מים ועדיין אני כל הזמן נהיית חולה.. ולמרבה האירוניה (או שאולי יש קשר לא ברור) תמיד כשאני בחופש אני נהיית חולה.. מהי הסיבה שאני חולה כל כך הרבה? זה אף פעם לא קרה לי.. מה אפשר לעשות?

חולשה חיסונית אפשר לחזקה עי צמחי מרפא שמחזקים מערכת חיסונית אנטיויראלית מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית