טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

15/03/2013 | 12:27 | מאת: ג'רי

עברתי עקירה לפני כמה ימים, מיד לאחר העקירה הניחו לי פד במקום המדמם ולחצתי עליו במשך כרבע שעה, לאחר מכן החליפו לי אותו בפד אחר והמתנתי בחוץ עוד בערך רבע שעה, ואז ביקשתי שיוציאו לי אותו (היה לי קצת קשה לעשות זאת בעצמי כי היה לי קשה לפתוח את הפה בגלל הטיפול), האסיסטנטית יצאה מהחדר (שהיתה בו מטופלת אחרת) והוציאה לי את הפד מהפה, אין סיכון בכך שייתכן ובאה במגע עם דם של המטופלת ואז נגעה בחתך אצלי?

אני מניח/מקווה שהיא שמרה על כללי היגיינה ובטיחות שמתבקשים מעבודתה, צריך לשאול אותה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית