שאלה על מוגלובין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/03/2013 | 10:26 | מאת: חלי

בוקר טוב, הבת שלי בת 8 (משקל 40)לאחרונה עשיתי לה בדיקת דם, הבדיקה בסה"כ היתה תקינה, אך המוגלובין שלה היה גבולי 14.1. אני א מצליחה להבין מה זה אומר הרופא ביקש שנעשה בדיקה חוזרת עוד שבועיים, אני מודאגת מאוד, אשמח לדעת מה זה ולמה גבוהה תודה מראש...

אישית אני לא ממש מתרשם שזה ערך גבוה.... אבל אין מה להפסיד מלעשות עוד ספירת דם מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית