גירוי בעור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

15/08/2011 | 22:53 | מאת: אלמונית

שלום ולילה טוב,אני כבר רשמתי מקודם,על העגיל בטבור שהיה,על כל מיני דברים,על זה שהוצאתי אותו לפני שבועיים כמעט כדי שלא תהיה אינפקציה וכדי שהכול יגליד,אמרתי שאני ממשיכה לחטות את זה עכשיו,הכול היה טוב ויפה עד שאני עשיתי פשלה ענקית היום ניקיתי את זה עם מי חמצן 3%-טעות טעות טעות העור שהגליד ירד,וזה עשה לי גירוי בעור העור שלי מסביב לזה,(בחור למטה בטבור)נהיה טיפה אדום כזה,נהיה מסביבו אודם,לא כואב החור עצמו,וגם העור כמעט לא,אבל מרגיש לי שמה גירוי(לא חושבת שמדובר בדלקת כי עד שעשיתי את זה-לא היה לי היום כלום ורק אחרי זה נהיה לי אודם) עכשיו,אני שמתי משחה נגד גירויים בעור,שבעצם עוזרת ומקלה על עור מגורה ואדמדם-משחה שפירסר אמר לי אז לשים בתקופת ההחלמה, עכשיו שאלה שלי-יכול לקרות לזה עוד משהו פרט לגירוי בעור? כמה זמן צריך עד שהדבר הזה יעבור-עד שהאודם יעבור? יום רביעי תודה לאל- חוזרת לארץ,וחמישי לרופא-נראה לי נהייתי פרנואידית ומודאגת יותר ויותר בגלל החו''ל הזה אשמח לקבל תשובה

לא יקרה לך דבר המשיכי עם משחת הרגעה ו/או משחה אנטיביוטית כדוגמת סינטומיצין טיסה נעימה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית